Lokalt forankret

TrevareTur tilbyr turer og aktiviteter i havgapet med base fra Trevarefabrikken i Henningsvær.

For den kommende vintersesongen har vi satt opp skiturer i samarbeid med I fri natur som drives av fjellfører og guide Vegard With Stennes. Sterkt forankret i lokale verdier kan vi stolt si at turene våre er guidet og drevet av folk med lokal tilknytning og mangeårig erfaring fra regionen. Guidene er enten IFMGA sertifiserte eller under yrkesutdanning som Tindevegleder (IFMGA Aspirant).

Vår visjon er å bygge et Henningsvær for fremtiden, en plass man kan besøke, bo og leve året rundt!

FAQ
Er transport inkludert?

Transport til Henningsvær er ikke inkludert i prisen. Vi anbefaler alle gjester å leie bil om man flyr til Harstad/Evenes Lufthavn. Vi tilbyr transport til/fra Svolvær Lufthavn (ca 30 min fra Henningsvær) og Leknes lufthavn (ca 1 time fra Henningsvær) for 250kr/pers. Når vi kjører til startpunktet for turene har vi tilgjengelig transport.

Kan jeg leie utstyr?

Leie av utstyr følger som oftest med.

Hvem passer turene for?

Trevaretur passer for alle. Fra de som er helt fersk til de mer erfarne. Det blir maks 12 gjester per instruktør. Dette for å gi økt flyt, læring og opplevelse. Turene tilpasses etter gruppens ferdigheter. Det vil være en egen gruppe for nybegynnere, denne grupper passer for de som er helt ferske og ønsker en solid innføring i turen. Her vil vi ha fokus på læring, teknikk og flyt.

Det vil også være en gruppe for de med mer erfaring. Her får man holde på litt mer uavhengig av gruppen, med mer fokus på egenutvikling. Vi ønsker at du skal sitte igjen med ny kunnskap og erfaring etter å ha vært sammen med oss i 3 dager. Temaer som teknikk, hvordan lese omgivelsene, farer, etikette står på programmet. Vi har stort fokus på kvalitet. Alle instruktørene på TrevareTur er skolert innen fagfeltet og har coaching som hovedvirke.

Er mat og drikke inkludert?

All mat er inkludert; frokost, niste og fellesmiddag med dessert kl 19 hver kveld. Måltidene serveres i Trandamperiet i fabrikkens 2 etasje. Drikke er ikke inkludert i prisen.

Bestill med full fleksibilitet

Med coronaens usikkerhet er det ekstra viktig for oss at du føler deg trygg når du bestiller din tur og vi tilbyr derfor gratis avbestilling frem inntil 14 dager før ankomst.